Hands off - De lekkerste banner

Probeer nu!

Januari is dé maand van de goede voornemens…. Try vegan this veganuary! Wij dagen je uit om deze maand vaker een vegan alternatief te proberen. Te beginnen met chocolade! Want jij als True Chocolate Lover kan niet zonder lekkere chocolade. Well, we’ve got you covered, want onze vegan chocolade is zó lekker dat je gewone melkchocolade niet hoeft te missen. Sounds good? Probeer dan nu één van onze vegan chocolade producten!

Test het zelf!

Onze producten zijn niet alleen de lekkerste, maar ook nog eens helemaal vegan en wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt. Koop nu één van onze vegan chocolade producten in de supermarkt en probeer ‘m zelf!

Welke variant kies jij?

Ben je een echte melkchocolade liefhebber? Probeer dan onze Vegan Caramel & Seasalt: met crunchy karamelstukjes, een vleugje zeezout en hazelnootpraliné voor een romige smaak. Of go nuts met de Vegan Crunchy Hazelnut: crunchy geroosterde hazelnootstukjes en smeuïge hazelnootpraliné.

Ben jij een serieuze dark chocolatelover? Probeer dan onze Seriously Dark 85%: met maar 11% suiker en toch de allerlekkerste pure chocolade met 85% cacao. Of ga een tikkie lichter met de Oat Cookies & Caramel 70%: Krachtige pure chocolade met crunchy oat cookies & karamelstukjes.

It’s snacking time! Ben jij ook zo gek op bite-size chocolade? Probeer dan één van onze Vegan Bites: drie super lekkere snack verpakkingen in de smaken Peanut, Crispy en Popcorn.

Psst… Al onze vegan chocolade is gemaakt van eerlijke chocolade, 100% natuurlijk en helemaal palmolievrij

HOE WERKT HET?

Onze chocolade is de lekkerste én vegan. Vind je ‘t na het proeven niet de lekkerste, dan krijg je je geld van ons terug.

  1. Koop één van onze vegan chocolade producten in de supermarkt.
  2. Bewaar en fotografeer voor de zekerheid je kassabon.
  3. Taste & enjoy en houd elk stukje voor jezelf, Hands Off My Chocolate!
  4. Niet de lekkerste? Upload dan jouw kassabon en vul je gegevens in.
  5. Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug op jouw rekening!
Claim jouw cashback

Deel het met je vrienden!

Delen? Onze chocolade is te lekker om te delen! Behalve met jezelf dan 😉 Maar deel deze actie wel met jouw vrienden zodat zij ook onze vegan chocolade kunnen proeven! En vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook en Instagram.