Hands Off My Chocolate

Vegan Caramel Seasalt is de lekkerste!

Ja, we horen je denken: HUH? De lekkerste én vegan? Je bent niet de enige. We weten dat de meeste chocolate lovers sceptisch zijn over vegan chocolade. ‘Een vegan chocoladereep is vast minder lekker’ is wat we veel van onze fans hoorden zeggen. Dus zijn wij de uitdaging aangegaan om een vegan variant te maken op de meest populaire smaak van Nederland: karamel zeezout. En dat is gelukt!

Deze vegan chocolade is op basis van rijstmelk met hazelnootpraliné, dat naast een heerlijke rijke smaak, ook zorgt voor een romige textuur. We hebben de reep getest onder 100 chocoladeliefhebbers. Wat bleek? Hij werd als lekkerste beoordeeld. Dus probeer nu zelf de lekkerste karamel zeezout van Nederland!

Hands Off My Chocolate Vegan Caramel Seasalt

Waarom vegan chocolade?

Met onze reep willen we je echt niet overtuigen om vanaf nu alleen nog maar veganistisch te eten. Maar we weten wel dat een groot deel van onze chocolate lovers vanwege dierenleed, het klimaat, of hun gezondheid, vaker plantaardige producten eet of zou willen eten. Helaas is de drempel om een veganistisch alternatief te kiezen vaak te hoog vanwege de smaak en de prijs. En dat is zonde!

Wist je dat maar liefst 90% van onze chocolate lovers een vegan reep zou proberen als deze even lekker én even duur zou zijn als een gewone melkchocolade reep? Herken je jezelf? Dan is Hands Off My Chocolate Vegan Caramel Seasalt de perfecte match voor jou. Met deze reep geven we jou een even lekker en duurzaam alternatief en dat voor dezelfde prijs. Klik en vind jouw dichtstbijzijnde supermarkt.

Hands off Chocoladereep

Eerlijke chocolade

Wij steunen de Cocoa Horizons Foundation. Cocoa Horizons is een impactvol programma, dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van het boerenleven in Ghana en Ivoorkust. Het programma richt zich op het verhogen van de productiviteit van de boeren en het verbeteren van de boerengemeenschappen.

Eerlijke chocolade - Cocoa Horizons

De boeren ontvangen voor de cacaobonen een premium prijs. Daarnaast maken we de boeren sterker door ze op te leiden en helpen we hen boerengemeenschappen te bouwen die goed zijn voor de toekomst, de kinderen en de natuur.

Wij werken samen met maar liefst 181 coöperaties in West Afrika. Meer dan 150.000 boeren hebben zich al bij deze coöperaties aangesloten. Doordat wij met zo veel boeren samenwerken, kunnen we veel impact maken.

Wij vinden het ook belangrijk dat we vrouwen een stem geven en hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid vergroten. Dankzij ons programma krijgen vrouwen les in slimme landbouwpraktijken en financieel management. Ze leren zelf cacao en andere gewassen te verbouwen op hun eigen land. Dankzij deze trainingen en de opbrengsten van hun land kunnen de vrouwen financieel onafhankelijk worden en beter voor hun gezinnen zorgen.

Deel deze actie met je vrienden!

Delen? Onze chocolade is te lekker om te delen! Behalve met jezelf dan 😉 Maar deel deze winactie wel met jouw vrienden, zodat ook zij deze Vegan Bites kunnen proeven en kans maken op een home cinema inclusief Hisense TV en een jaar lang gratis Vegan Bites! En vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook en Instagram.