Hands Off My Chocolate

Onze Vegan Bites zijn de lekkerste!

Ja, we horen je denken: HUH? De lekkerste én vegan? Je bent niet de enige. We weten dat de meeste chocolate lovers sceptisch zijn over vegan chocolade. ‘Vegan? Dat is vast minder lekker’ is wat we veel van onze fans hoorden zeggen. Dus zijn wij de uitdaging aangegaan om een vegan variant te maken op de meest populaire choco-snack van Nederland: M&M’s. En dat is gelukt!

Onze vegan chocolade is op basis van rijstmelk, dat naast een heerlijke rijke smaak, ook zorgt voor een romige textuur. We hebben onze Bites getest onder 100 chocoladeliefhebbers. Wat bleek? Ze waren minstens even lekker! Dus probeer nu zelf de lekkerste Bites van Nederland!

Waarom vegan chocolade?

Met onze Bites willen we je echt niet overtuigen om vanaf nu alleen nog maar veganistisch te eten. Maar we weten wel dat een groot deel van onze chocolate lovers vanwege dierenleed, het klimaat, of hun gezondheid, vaker plantaardige producten eet of zou willen eten. Helaas is de drempel om een veganistisch alternatief te kiezen vaak te hoog vanwege de smaak en de prijs. En dat is zonde!

Wist je dat maar liefst 90% van onze chocolate lovers vegan chocolade zou proberen als deze even lekker én even duur zou zijn als een gewone melkchocolade? Herken je jezelf? Dan zijn onze Vegan Bites de perfecte match voor jou. Met deze Bites geven we jou een even lekker en duurzaam alternatief en dat voor een vergelijkbare prijs. Klik en vind jouw dichtstbijzijnde supermarkt.

Eerlijke chocolade

Wij steunen de Cocoa Horizons Foundation. Cocoa Horizons is een impactvol programma, dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van het boerenleven in Ghana en Ivoorkust. Het programma richt zich op het verhogen van de productiviteit van de boeren en het verbeteren van de boerengemeenschappen.

De boeren ontvangen voor de cacaobonen een premium prijs. Daarnaast maken we de boeren sterker door ze op te leiden en helpen we hen boerengemeenschappen te bouwen die goed zijn voor de toekomst, de kinderen en de natuur.

Wij werken samen met maar liefst 181 coöperaties in West Afrika. Meer dan 150.000 boeren hebben zich al bij deze coöperaties aangesloten. Doordat wij met zo veel boeren samenwerken, kunnen we veel impact maken.

Wij vinden het ook belangrijk dat we vrouwen een stem geven en hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid vergroten. Dankzij ons programma krijgen vrouwen les in slimme landbouwpraktijken en financieel management. Ze leren zelf cacao en andere gewassen te verbouwen op hun eigen land. Dankzij deze trainingen en de opbrengsten van hun land kunnen de vrouwen financieel onafhankelijk worden en beter voor hun gezinnen zorgen.

Deel het met je vrienden!

Delen? Onze chocolade is te lekker om te delen! Behalve met jezelf dan 😉
Maar laat je vrienden ook deze Vegan Bites proeven en ontdekken of ‘ie echt de lekkerste is door het delen van deze actie.