Hands off - De lekkerste banner

HUH? De lekkerste én vegan?!

Deze vegan karamel zeezout reep is 100% lekker, maar bevat 0% melk. De reep is gemaakt op basis van rijstmelk, met extra hazelnootpraline voor een romige smaak. Net als al onze producten, is deze reep als lekkerste getest door meer dan 100 chocolatelovers. Probeer ‘m nu zelf!

Hands Off My Chocolate Vegan Caramel Seasalt

Test het zelf!

Deze karamel zeezout reep is niet alleen de lekkerste, maar ook nog eens helemaal vegan en wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt. Koop ‘m nu in de supermarkt en probeer ‘m zelf.

Hands Off My Chocolate Lepel

HOE WERKT HET?

Deze karamel zeezout is de lekkerste én vegan. Vind je ‘m na het proeven niet de lekkerste, dan krijg je je geld van ons terug.

  1. Koop Hands Off My Chocolate Vegan Caramel Seasalt bij o.a. Albert Heijn, COOP, Deen, Hoogvliet, Jan Linders,  JUMBO, Spar, of Vomar.
    Klik en vind jouw dichtstbijzijnde supermarkt.
  2. Bewaar en fotografeer voor de zekerheid je kassabon.
  3. Taste & enjoy en houd elk stukje voor jezelf, Hands Off My Chocolate!
  4. Niet lekker? Upload dan jouw kassabon en vul je gegevens in.
  5. Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug op jouw rekening!

Deze actie is helaas afgelopen. Hou de Facebook & Instagram van Hands Off My Chocolate in de gaten voor mogelijke nieuwe acties!

Claim jouw cashback

Deel het met je vrienden!

Delen? Onze chocolade is te lekker om te delen! Behalve met jezelf dan 😉 Maar deel deze actie wel met jouw vrienden zodat ook zij deze Vegan Caramel Seasalt kunnen proeven! En vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook en Instagram.