Hands off - De lekkerste banner

Probeer nu! Vegan Bites

Goed nieuws voor iedereen die graag duurzame keuzes maakt en liever voor een plantaardig alternatief kiest: Hands Off My Chocolate heeft nu Vegan Bites! Probeer nu onze 3 super lekkere varianten in de smaken Peanut, Crispy en Popcorn. Deze Bites zijn naast 100% vegan ook gemaakt van eerlijke chocolade, 100% natuurlijk en palmolievrij.

Test het zelf!

Onze Bites zijn niet alleen de lekkerste, maar ook nog eens helemaal vegan en wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jij ervan vindt. Koop nu één van onze smaken bij Albert Heijn en probeer ‘m zelf. Welke variant kies jij? We stellen ze even aan je voor:

  • Onze Peanut is de ideale combinatie van geroosterde pinda’s, omhuld met romige vegan choco en een natuurlijk gekleurd suikerlaagje. Het perfecte alternatief voor alle chocoladepinda liefhebbers.
  • De Crispy bestaat uit Een knapperige, luchtige vulling omhuld met romige vegan choco en een gekleurd suikerlaagje. Crunchy on the outside, crispy on the inside.
  • En last but not least: de Popcorn. Luchtige popcorn omhuld met romige vegan choco. Sweet & a little salty: the perfect match! Dit is dé droomsnack voor je volgende bank-hang-avond.

Psst.. Al onze Vegan Bites zijn gemaakt van eerlijke chocolade, 100% natuurlijk en helemaal palmolie- en melkvrij.

HOE WERKT HET?

Deze Bites zijn de lekkerste én vegan. Vind je ‘m na het proeven niet de lekkerste, dan krijg je je geld van ons terug.

  1. Koop één van onze bites Albert Heijn.
  2. Bewaar en fotografeer voor de zekerheid je kassabon.
  3. Taste & enjoy en houd elk stukje voor jezelf, Hands Off My Chocolate!
  4. Niet lekker? Upload dan jouw kassabon en vul je gegevens in.
  5. Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug op jouw rekening!
Claim jouw cashback

Deel het met je vrienden!

Delen? Onze chocolade is te lekker om te delen! Behalve met jezelf dan 😉 Maar deel deze actie wel met jouw vrienden zodat ook zij deze Vegan Bites kunnen proeven! En vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Facebook en Instagram.